Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Sedge Beswick

Managing Director, SEEN Connects & Συγγραφέας του βιβλίου “Make Instagram Your Business”

Sedge Beswick
Sedge Beswick

Έχοντας κερδίσει την αναγνώριση, πολλά βραβεία αλλά και μία θέση στην περίφημη λίστα “The Drum Social Buzz Top 50” ως Global Senior Social Media & Community Talent Manager του ASOS, η Sedge ίδρυσε το 2016 την SEEN Connects.

Πρόκειται για ένα agency με εξειδίκευση στο Influencer Marketing και τα Social Media, το οποίο συνεργάζεται με επιχειρήσεις όπως οι Red Bull, Nike, Superdry, GAME και Shop Direct Group. Πρόσφατα δε εξέδωσε το βιβλίο με τίτλο “Make Instagram your Business”, όπου αποκαλύπτει πώς κατάφεραν 100 διάσημοι Instagrammers να μετατρέψουν το χόμπι τους σε επικερδή επιχείρηση.

H Sedge θα συμμετάσχει στην ενότητα All Things Content.

Σύνοψη παρουσίασης
"Content: It’s a Business"

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο Influencer Marketing, η Sedge γνωρίζει τι είδους περιεχόμενο φέρνει αποτελέσματα και πότε. Παρακολουθεί και καταγράφει τις τάσεις και με βάση αυτές, καθοδηγεί τα brands και τους influencers, ώστε να επιτυγχάνουν τα μεγαλύτερα δυνατά engagement rates και να διατηρούνται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Στην παρουσίασή της, θα αναλύσει πώς μπορούν τα brands να κάνουν τη διαφορά με το περιεχόμενό τους στο Instagram, αντλώντας έμπνευση και χρήσιμες συμβουλές από τα case studies, μεταξύ άλλων, της Nike, της Superdry, της Hyundai.

Σύνοψη workshop
"Make Instagram Your Business"

Στο workshop διάρκειας 75 λεπτών, η Sedge θα αποκαλύψει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να αξιοποιήσετε επιχειρηματικά το Instagram:

  • 100 συμβουλές & hacks που έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς από καταξιωμένους Instagrammers
  • Τα apps που αξίζει να χρησιμοποιήσετε (αλλά και να αποφύγετε) προκειμένου να μεγιστοποιήσετε την προοπτική σας.
  • Οδηγίες χρήσης για τη δημιουργία πρωτογενούς περιεχομένου
  • Τα κακώς κείμενα στο Influencer Marketing. Τι πήγε στραβά και τι μας διδάσκει.

Διεθνείς oμιλητές

Alex Khan Με περισσότερους από 400.000 followers στα Social Media και εξειδίκευση στο Live Video, o Alex έχει εκπαιδεύσει brands όπως τα Red Bull και SAP.
Sedge Beswick Με πολυετή προϋπηρεσία στην ASOS ως Global Senior Social Media Manager και έχοντας εκδόσει πολύ πρόσφατα το βιβλίο “Make Instagram your Business”, η Sedge ηγείται του Influencer και Social Marketing agency SEEN Connects, το οποίο συνεργάζεται με τη Red Bull, τη Nike, τη Superdry και άλλα καταξιωμένα brands.
Lukasz Leoniewski Από τη θέση του Manager, Partnerships, Facebook, ο Lukasz συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε 27 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, βοηθώντας τες να αναπτυχθούν αξιοποιώντας τις λύσεις που παρέχει το Facebook.
Pete Durant Ως Επικεφαλής της ψηφιακής στρατηγικής της Endemol Shine UK, ο Pete και η ομάδα του είναι υπεύθυνοι για την social παρουσία κορυφαίων τηλεοπτικών brands όπως τα Big Brother, Masterchef, Black Mirror, Your Face sounds Familiar και Peaky Blinders.
Polle de Maagt Κορυφαία brands, όπως τα KLM, Starbucks, IKEA & Heineken, συμβουλεύονται τον Polle σε θέματα Digital Innovation και σε ό,τι αφορά τη Social Media στρατηγική τους. Καταξιωμένος ομιλητής ο ίδιος, πάντοτε επιδιώκει μέσα από τις παρουσιάσεις του να εκπαιδεύει τα brands “to be less about ads and more about acts”.
Bulat Lambaev Ο Bulat είναι ο Head of Brands & Agencies Development στην AiTarget, επίσημο Marketing Partner του Facebook. Συνεργάζεται με agencies και πελάτες όπως οι Adidas, Nestle, L’Oreal και Farfetch βοηθώντας τους να υλοποιήσουν πιο αποτελεσματικές ενέργειες στο Facebook.
Peter Podolinský Πολύπειρο στέλεχος με παρουσία στη διαφημιστική αγορά από το 1995, ο Peter εξειδικεύεται πλέον στο Performance Marketing. Ηγείται της ROI Hunter, επίσημου Marketing Partner στο Facebook, στην οποία εντάχθηκε έπειτα από καριέρα ως Client Partner του Facebook.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team