Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Είσοδος Χρήστη

Polle de Maagt

Senior Digital Marketing Strategist & Consultant

Polle de Maagt
Polle de Maagt

Ο Polle ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το Social Media Marketing το 2006 και γρήγορα εξελίχτηκε σε έναν επιτυχημένο Strategist με σημαντικό πελατολόγιο. Κορυφαία brands, όπως τα KLM, Starbucks, IKEA & Heineken, συμβουλεύονται τον Polle σε θέματα Digital Innovation και σε ό,τι αφορά τη Social Media στρατηγική τους.

Καταξιωμένος ομιλητής ο ίδιος και με παρουσία σε διεθνή συνέδρια ανά την Ευρώπη, ο Polle πάντοτε επιδιώκει μέσα από τις παρουσιάσεις του να εκπαιδεύει τα brands “to be less about ads and more about acts”. Γι’ αυτό και είναι ένας από τους αγαπημένους ομιλητές του ελληνικού κοινού.

Ο Polle θα συμμετάσχει στην ενότητα All Things Strategy.

Σύνοψη Παρουσίασης
«Forget social, let’s get personal»

Τα τελευταία χρόνια τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν ωριμάσει. Από τα shares φωτογραφιών με γάτες, φτάσαμε στο σημείο να μοιραζόμαστε φωτογραφίες με γάτες, να κάνουμε δουλειές μέσω των Social Media και να χορηγούμε δημοφιλείς Instagrammers. Η μεγαλύτερη, όμως, τάση που παρατηρείται είναι αυτή των προσωπικών συνομιλιών των χρηστών σε πλατφόρμες, όπως το Messenger και το Whatsapp. Πόσο προετοιμασμένοι είμαστε άραγε για αυτήν την αλλαγή; Είμαστε έτοιμοι να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να έρθουν τόσο κοντά στο brand μας, τη στιγμή που επιθυμούν περισσότερο από ποτέ ταχύτητα και personalization;

Διεθνείς oμιλητές

Alex Khan Με περισσότερους από 400.000 followers στα Social Media και εξειδίκευση στο Live Video, o Alex έχει εκπαιδεύσει brands όπως τα Red Bull και SAP.
Sedge Beswick Με πολυετή προϋπηρεσία στην ASOS ως Global Senior Social Media Manager και έχοντας εκδόσει πολύ πρόσφατα το βιβλίο “Make Instagram your Business”, η Sedge ηγείται του Influencer και Social Marketing agency SEEN Connects, το οποίο συνεργάζεται με τη Red Bull, τη Nike, τη Superdry και άλλα καταξιωμένα brands.
Lukasz Leoniewski Από τη θέση του Manager, Partnerships, Facebook, ο Lukasz συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε 27 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, βοηθώντας τες να αναπτυχθούν αξιοποιώντας τις λύσεις που παρέχει το Facebook.
Pete Durant Ως Επικεφαλής της ψηφιακής στρατηγικής της Endemol Shine UK, ο Pete και η ομάδα του είναι υπεύθυνοι για την social παρουσία κορυφαίων τηλεοπτικών brands όπως τα Big Brother, Masterchef, Black Mirror, Your Face sounds Familiar και Peaky Blinders.
Polle de Maagt Κορυφαία brands, όπως τα KLM, Starbucks, IKEA & Heineken, συμβουλεύονται τον Polle σε θέματα Digital Innovation και σε ό,τι αφορά τη Social Media στρατηγική τους. Καταξιωμένος ομιλητής ο ίδιος, πάντοτε επιδιώκει μέσα από τις παρουσιάσεις του να εκπαιδεύει τα brands “to be less about ads and more about acts”.
Bulat Lambaev Ο Bulat είναι ο Head of Brands & Agencies Development στην AiTarget, επίσημο Marketing Partner του Facebook. Συνεργάζεται με agencies και πελάτες όπως οι Adidas, Nestle, L’Oreal και Farfetch βοηθώντας τους να υλοποιήσουν πιο αποτελεσματικές ενέργειες στο Facebook.
Peter Podolinský Πολύπειρο στέλεχος με παρουσία στη διαφημιστική αγορά από το 1995, ο Peter εξειδικεύεται πλέον στο Performance Marketing. Ηγείται της ROI Hunter, επίσημου Marketing Partner στο Facebook, στην οποία εντάχθηκε έπειτα από καριέρα ως Client Partner του Facebook.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team