Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Είσοδος Χρήστη

AllThingsFacebook & Instagram

Για πρώτη φορά στην Κύπρο!
Έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερα από 2.300 στελέχη στα 7 χρόνια διεξαγωγής του, το δημοφιλέστερο συνέδριο για το Facebook & το Instagram Marketing έρχεται στις 3-4 Μαΐου, στην Λευκωσία.

Κλείστε θέση στο διήμερο συνέδριο & διδαχτείτε από 8 κορυφαίους διεθνείς practitioners, οι οποίοι θα μοιραστούν τάσεις, βέλτιστες πρακτικές και εφαρμόσιμες συμβουλές για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε θέματα στρατηγικής, περιεχομένου και performance.

Workshops

Την Παρασκευή, 4 Μαΐου , μία μέρα μετά το κυρίως μενού του συνεδρίου, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια σειρά από διαφωτιστικά workshops. Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτείται έξτρα κόστος.

09:15 – 10:30

"Make Instagram your Business"

  Sedge Beswick, Managing Director, SEEN Connects

10:30 – 12:00

"How to Use Live Video Effectively"

  Alex Khan, Germany’s Most Followed Social Media & Live Video Coach

AllThingsFB: Τι είπαν για το συνέδριο


Τι συνέβη στην Αθήνα

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

 • Social Media Managers / Strategists
 • Brand Managers
 • Media Specialists
 • Agency Executives
 • Ecommerce Professionals
 • Online Publishers
 • PR Specialists
 • Entrepreneurs / Startups

Διεθνείς oμιλητές

Alex Khan Με περισσότερους από 400.000 followers στα Social Media και εξειδίκευση στο Live Video, o Alex έχει εκπαιδεύσει brands όπως τα Red Bull και SAP.
Sedge Beswick Με πολυετή προϋπηρεσία στην ASOS ως Global Senior Social Media Manager και έχοντας εκδόσει πολύ πρόσφατα το βιβλίο “Make Instagram your Business”, η Sedge ηγείται του Influencer και Social Marketing agency SEEN Connects, το οποίο συνεργάζεται με τη Red Bull, τη Nike, τη Superdry και άλλα καταξιωμένα brands.
Lukasz Leoniewski Από τη θέση του Manager, Partnerships, Facebook, ο Lukasz συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε 27 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, βοηθώντας τες να αναπτυχθούν αξιοποιώντας τις λύσεις που παρέχει το Facebook.
Pete Durant Ως Επικεφαλής της ψηφιακής στρατηγικής της Endemol Shine UK, ο Pete και η ομάδα του είναι υπεύθυνοι για την social παρουσία κορυφαίων τηλεοπτικών brands όπως τα Big Brother, Masterchef, Black Mirror, Your Face sounds Familiar και Peaky Blinders.
Polle de Maagt Κορυφαία brands, όπως τα KLM, Starbucks, IKEA & Heineken, συμβουλεύονται τον Polle σε θέματα Digital Innovation και σε ό,τι αφορά τη Social Media στρατηγική τους. Καταξιωμένος ομιλητής ο ίδιος, πάντοτε επιδιώκει μέσα από τις παρουσιάσεις του να εκπαιδεύει τα brands “to be less about ads and more about acts”.
Bulat Lambaev Ο Bulat είναι ο Head of Brands & Agencies Development στην AiTarget, επίσημο Marketing Partner του Facebook. Συνεργάζεται με agencies και πελάτες όπως οι Adidas, Nestle, L’Oreal και Farfetch βοηθώντας τους να υλοποιήσουν πιο αποτελεσματικές ενέργειες στο Facebook.
Peter Podolinský Πολύπειρο στέλεχος με παρουσία στη διαφημιστική αγορά από το 1995, ο Peter εξειδικεύεται πλέον στο Performance Marketing. Ηγείται της ROI Hunter, επίσημου Marketing Partner στο Facebook, στην οποία εντάχθηκε έπειτα από καριέρα ως Client Partner του Facebook.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team