Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Βαγγέλης Δαβιτίδης

Creative Director, 4 Wise Monkeys

Βαγγέλης Δαβιτίδης
Βαγγέλης Δαβιτίδης

Ως ιθύνων νους του νεανικού free press «Υποβρύχιο», ο Βαγγέλης είχε για πολλά χρόνια το ρόλο του coolhunter και του content creator. Την ίδια δουλειά εξακολουθεί να κάνει και τώρα συνδέοντας τα Brands των πελατών των 4WiseMonkeys με ό,τι πιο cool παίζει εκεί έξω.

Έχει εργαστεί ως Director of Innovation στην BBDO, έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 45 χώρες σε 4 ηπείρους και τα καλοκαίρια πιθανότατα θα τον βρείτε να κάνει διαλογισμό σε κάποιο βουδιστικό μοναστήρι της Ασίας ή στη ζούγκλα του Αμαζονίου.

Η 4 Wise Monkeys ανακηρύχτηκε Agency of the Year στα Social Media Awards 2017.

Ο Βαγγέλης θα συμμετάσχει στην ενότητα All Things Content.

Διεθνείς oμιλητές

Alex Khan Με περισσότερους από 400.000 followers στα Social Media και εξειδίκευση στο Live Video, o Alex έχει εκπαιδεύσει brands όπως τα Red Bull και SAP.
Sedge Beswick Με πολυετή προϋπηρεσία στην ASOS ως Global Senior Social Media Manager και έχοντας εκδόσει πολύ πρόσφατα το βιβλίο “Make Instagram your Business”, η Sedge ηγείται του Influencer και Social Marketing agency SEEN Connects, το οποίο συνεργάζεται με τη Red Bull, τη Nike, τη Superdry και άλλα καταξιωμένα brands.
Lukasz Leoniewski Από τη θέση του Manager, Partnerships, Facebook, ο Lukasz συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε 27 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, βοηθώντας τες να αναπτυχθούν αξιοποιώντας τις λύσεις που παρέχει το Facebook.
Pete Durant Ως Επικεφαλής της ψηφιακής στρατηγικής της Endemol Shine UK, ο Pete και η ομάδα του είναι υπεύθυνοι για την social παρουσία κορυφαίων τηλεοπτικών brands όπως τα Big Brother, Masterchef, Black Mirror, Your Face sounds Familiar και Peaky Blinders.
Polle de Maagt Κορυφαία brands, όπως τα KLM, Starbucks, IKEA & Heineken, συμβουλεύονται τον Polle σε θέματα Digital Innovation και σε ό,τι αφορά τη Social Media στρατηγική τους. Καταξιωμένος ομιλητής ο ίδιος, πάντοτε επιδιώκει μέσα από τις παρουσιάσεις του να εκπαιδεύει τα brands “to be less about ads and more about acts”.
Bulat Lambaev Ο Bulat είναι ο Head of Brands & Agencies Development στην AiTarget, επίσημο Marketing Partner του Facebook. Συνεργάζεται με agencies και πελάτες όπως οι Adidas, Nestle, L’Oreal και Farfetch βοηθώντας τους να υλοποιήσουν πιο αποτελεσματικές ενέργειες στο Facebook.
Peter Podolinský Πολύπειρο στέλεχος με παρουσία στη διαφημιστική αγορά από το 1995, ο Peter εξειδικεύεται πλέον στο Performance Marketing. Ηγείται της ROI Hunter, επίσημου Marketing Partner στο Facebook, στην οποία εντάχθηκε έπειτα από καριέρα ως Client Partner του Facebook.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team