Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Αντώνης Βεντούρης

Performance Marketing Director, iProspect

Αντώνης Βεντούρης
Αντώνης Βεντούρης

Ο Αντώνης ασκεί καθήκοντα Performance Marketing Director στην iProspect, η οποία το 2017 αναδείχτηκε Agency of the Year στα PEAK Performance Marketing Awards. Έχει πραγματοποιήσει προπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακές σπουδές σε International Marketing.

Ξεκινώντας από τον κλάδο των συμβουλευτικών υπηρεσιών στο κομμάτι του digital marketing, εντάχθηκε στo δυναμικό της Mindworks το 2012. Έκτοτε συνεργάζεται με σημαντικά brands της ελληνικής αγοράς στο κομμάτι της διαδικτυακής τους παρουσίας, με εστίαση πάντα στο κομμάτι του performance marketing μέσα από μια data – driven μεθοδολογία λήψης αποφάσεων.

Ο Αντώνης θα συμμετάσχει στην ενότητα All Things Efficiency.

Διεθνείς oμιλητές

Alex Khan Με περισσότερους από 400.000 followers στα Social Media και εξειδίκευση στο Live Video, o Alex έχει εκπαιδεύσει brands όπως τα Red Bull και SAP.
Sedge Beswick Με πολυετή προϋπηρεσία στην ASOS ως Global Senior Social Media Manager και έχοντας εκδόσει πολύ πρόσφατα το βιβλίο “Make Instagram your Business”, η Sedge ηγείται του Influencer και Social Marketing agency SEEN Connects, το οποίο συνεργάζεται με τη Red Bull, τη Nike, τη Superdry και άλλα καταξιωμένα brands.
Lukasz Leoniewski Από τη θέση του Manager, Partnerships, Facebook, ο Lukasz συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε 27 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, βοηθώντας τες να αναπτυχθούν αξιοποιώντας τις λύσεις που παρέχει το Facebook.
Pete Durant Ως Επικεφαλής της ψηφιακής στρατηγικής της Endemol Shine UK, ο Pete και η ομάδα του είναι υπεύθυνοι για την social παρουσία κορυφαίων τηλεοπτικών brands όπως τα Big Brother, Masterchef, Black Mirror, Your Face sounds Familiar και Peaky Blinders.
Polle de Maagt Κορυφαία brands, όπως τα KLM, Starbucks, IKEA & Heineken, συμβουλεύονται τον Polle σε θέματα Digital Innovation και σε ό,τι αφορά τη Social Media στρατηγική τους. Καταξιωμένος ομιλητής ο ίδιος, πάντοτε επιδιώκει μέσα από τις παρουσιάσεις του να εκπαιδεύει τα brands “to be less about ads and more about acts”.
Bulat Lambaev Ο Bulat είναι ο Head of Brands & Agencies Development στην AiTarget, επίσημο Marketing Partner του Facebook. Συνεργάζεται με agencies και πελάτες όπως οι Adidas, Nestle, L’Oreal και Farfetch βοηθώντας τους να υλοποιήσουν πιο αποτελεσματικές ενέργειες στο Facebook.
Peter Podolinský Πολύπειρο στέλεχος με παρουσία στη διαφημιστική αγορά από το 1995, ο Peter εξειδικεύεται πλέον στο Performance Marketing. Ηγείται της ROI Hunter, επίσημου Marketing Partner στο Facebook, στην οποία εντάχθηκε έπειτα από καριέρα ως Client Partner του Facebook.

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team